Även kändisar shoppar på Nova

Klockan är fem i tolv och jag stressar genom korridoren på Nova för att hinna till Akademibokhandeln i tid. När jag stressat tittar springer förbi Espressohouse slänger jag upp en blick mot topshop och ser en kille jag känner igen. Vem fan är det tänker jag. Sedan virrar min blick vidare till en liten blond tjej som går två meter framför och springer in på Top Shop. Men vafan tänker jag. Hon finns faktiskt påriktigt och rör sig ibland i lund trots allt.

Killen var "Jimmyboy" och tjejen var självaste Egoina!

Direkt efter att jag fått denna uppenbarelse blev jag så bitter för att jag hade brottom till jobbet och inte kunde springa fram till henne och säga något. För om jag inte minns fel har hon varit lite bitter över att folk i Lund inte känner igen henne. Men Egoina, hoppas du läser detta, Jag kände igen dig! Och nästa gång du är på nova får du allt ta och komm ain och hälsa på i Akademibokhandeln!

jossefinast Kommentarer (1)

Robinson

Igår var det Robinson-final. Jag som hejade på anna blev väldigt besviken. Hon var ju så nära!

Idag ska jag skriva klart min egen ansökan till Robinson och lyckas posta den. Är fullt medveten om att chansen att komma med inte är stor, men jag vill! Vad ska man skriva? Det är verkligen jättesvårt.

Skulle jag mot alla omständigheter komma med ska jag banne mig vinna!

jossefinast Kommentarer (1)

Triss

På vägen till Willys idag tänkte jag lite. Jag kom fram till att om jag någon gång skulle deppa ner mig totalt och bestämma mig för att ta livet av mig, då ska jag först ta ett SMS-lån och köpa trisslotter för alltihop. Om jag då vinner storvinst betalar jag tillbaka lånet och skippar självmordet i alla fall.

Men ta det lugnt. Det ligger inte i planen att bli självmordsbenägen.

jossefinast Kommentarer (0)

Och hur gick tentan?

Idag skrev jag min tenta. Så nu är det sommarlov och det känns! Solen skiner och jag har duschat mig och rakat benen. När det är Tentaplugg och man jobbar en massa samtidigt är det lätt att försumma sig själv.

Senaste dagarna har jag försökt begrava mig i böckerna mellan det att jag jobbat på tetra och akademibokhandeln. Har sprungit från ställe till ställe och knappt varit hemma känns det som.

Så det första jag gjorde när jag kom hem från skolan idag var att Ställa mig i duschen. Så nu luktar jag inte längre det minsta äckligt, har både lena ben och armhålor och Håret är inte längre fett och trassligt. En riktig förvandling har jag genomgått helt enkelt. Och imorgon är det lägenhetens tur.

Svar: SKIT


SÅ snygga i våra kostymer.

jossefinast Kommentarer (0)

Hur man håller reda på frugans röda veckor

Jag står i bokhandeln och det kommer fram en kund och frågar:

- ni har inte den där lingonalmenackan?

Min första tanke är att han ska ha någon speciell allmenacka att fylla i mensen...  PERVO!

Men så va det ju självklart inte. Han ville ha bordskalendern som det är bilder av lingon på...  

jossefinast Kommentarer (0)

vad är en bal på slottet?Skitrolig!

jossefinast Kommentarer (0)

No one wants forever

Självklart har solen försvunnit när man blivit "klar" med städningen.

Sista tiden har jag lärt känna mig själv lite mer. Har hittat tillbaka till vem jag är. Det jag kommit fram till det är att jag är en väldigt komplex och förvirrad person. Men en positiv sak är att jag i alla fall är stolt över det. Jag är självsäker i min förvirring och idioti.

Men hur förvirrad och känslomässigt kaotisk jag än må vara vet jag var jag hör hemma. Jag har en stark grund att vändamig till och jag är så glad att jag har allt nära mig. Mina vänner och min familj. Hemskt vad snyftigt detta blev men anledningen till att jag kom att tänka på detta just nu är för att jag sitter här i min ensamhet, och trivs. Tittar på mina systrars youtubeklipp och trivs. Jag kanske sitter här själv, men ensam är jag inte. jag vet att jag har så många bara ett telefonsamtal bort, och så har jag inte känt på länge. Och det är skönt. Jag trvs och jag är glad. Trots att solen gått i moln.


Första gången jag såg detta klipp grät jag faktiskt. Blev så stolt :)

jossefinast Kommentarer (2)

Kämpar vidare

Idag vaknade jag till strålande sol. Man blir så glad. Mindre glad blir man när man tänker på att man inte får vara ute i den, utan måste städa. Men det får gå snabbt, så kan man sätta sig ute i solen och plugga sen.

Jag vet inte om jag sagt det innan, men jag fick lite extrajobb på Tetra nästa helg, så därför ska jag och göra mitt drogtest idag. Ni som sett mitt schema över festerna denna veckan kan ju snabbt inse att det INTE var rätt vecka att lägga ett drogtest. håll tummarna för mig.

nu ska jag äta min havregrynsgröt innan jag tar tag i mitt liv och börjar städa.

Over and out

jossefinast Kommentarer (0)

Svider när jag kissar

såhär när man är inne i studentlivet händer det ju lite då och då att man hör en rolig sång som någon skrivit. För några månader sedan hade vi en VM i phösfest, som jag tidigare berättat om. Då fick jag en låt tillägnad mig. Hur grov den än är kan jag inte låta bli att skratta.

Melodi: Gå å Fiska
Text av: Martin Linge, V-phös 09


Jag, ja går på väg å vatten
Det blir aldrig hett om natten
Ja, vill ju lägra någon fin
Jag önskar att jag gick maskin
För finns det något finare, än sex med en maskinare

Jag går på v (v,v,v) men byter snart till M
Äntligen ska jag få ligga
Min chans att få alla tjejer hem

På maskin är allting bra
man får ligga varje da
för M-phös säljer alla tjänster
Kroppsdelar till höger vänster
Hon följde med mig hem en kväll, hon sa att hon va blöjmodell

Ö-phös på maskin, hon är ett härligt skjut
En minut med Josefin
min chans att få komma in spruta ut...

Ja, allting kändes jävligt bra
men så plötsligt kom en da
smärtorna i underlivet, med M-phös var det ganska givet
Skrevet kliar könet svider, aldrig Jossan mer mig rider

Svider när jag kissar (ajajaj) Jag borde skyddat mig
men oh nej, det var det jag missa...
Nu är det sent att ångra sig

jossefinast Kommentarer (1)

I just wanna use your love

Blev ett tag i skolan i alla fall och hann med en hel del. nu ska jag äta lite mellanmål och sen faktiskt fortsätta plugga, tro det eller ej. Sen blir det städning så jag e redo att ta emot stefan här ikväll.

Låten här nedanför är en av mina och stefans signaturmelodier. Den är så klockren. Det var jag och tobias som hittade den av en slump när vi skulle lyssna på Outfield- Your love. Men Jag har börjat gilla den här låten mer än originalet nu. Lyssna :)

jossefinast Kommentarer (0)

dagen ser lovande ut

Två mornar i rad har jag nu vaknat av grannens mobil. Hör vibrationerna genom väggen och slänger mig på min telefon för att jag tror det är den som låter, men nej... Innebär det att man har för tunna väggar?

Känner faktiskt att jag är ganska duktig att ajg är uppe vid den här tiden, eftersom jag kom i säng ganska sent igår. Men måste väl säga att det var värt det?!


Nu sitter jag hur som helst och käkar frukost och snart ska jag ta tag i plugget. Tänkte faktiskt vara duktig idag och sitta några timmar i skolan. Och sen är det ärtor och punsch / tequila och ostbågar här tillsammans med stefan och möjligtvis dataphös innan vi drar till husfesten. Tror säkert det blir en hkit. vi får väl se vilka överraskningar kvällen bjuder på ;)

jossefinast Kommentarer (0)

Jubileum

Då var tandem avklarat. Det var ös. jag beskriver det med ett uttryck:

"pa ra pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa"

Nu har vi en jubileumsvecka framför oss och jag känner på mig att även det kommer bli ös.

Måndag - Husfest

Onsdag - Phösfest

Torsdag - Phadderfest

Fredag - Bartömning och Tour de sektion

Lördag - Bal

Det blir... Ball?!

jossefinast Kommentarer (0)

Tandem på G

Idag försvinner gipset förhoppningsvis. Ska bli så skönt! Det är helt sjukt vad man underskattar handledens rörelse. Tänk bara hur det blir om man köper sushi takeaway och bara får med pinnar. när man väl ska sätta sig och äta inser man att det inte är så jättelätt....

Imorgon drar vi iväg på tandem igen. Peppar som bara den! I år satsar maskin på partypriset, och jag tror faktiskt att vi kommer bli svårslagna.

Vi i phöset börjar med frukost hemma hos Jeppe och traskar sedan ner mot maskin vid 11-tiden. Där ska vi peppa tillsammans med resten och få våra tröjor. Vid 12 går bussen mot göteborg där vi sen sätter oss på Berså afterwork och bara inväntar att klockan ska bli lagom för att vandra upp längs avenyn som ett rött hav. Vid halv 9-ish går starten och festen börjar på riktigt. Buss och tandemcykel ner till lund igen med uppehåll för utediscon och allmänt hejjande på lagets cyklister. Allt avslutas med ett fint dopp i univrsitetets fontän. ja, det ska bli underbart.

jossefinast Kommentarer (2)

Dvärgpinscher

Om jag skrämde någon i föregående inlägg: Nej, jag vill inte skaffa barn nu. Men det ska erkännas att det var väldigt mysigt. Och någon gång i framtiden önskar jag at jag får så söta barn som i min dröm inatt.

Dock är jag verkligen så sugen på att skaffa hund. Jag verkligen vill. Dock vet jag mycket väl att en hel del efterforskningar krävs först. läsa på om rasen och träffa hundar. håller på att göra research för fullt. Någon gång.

jossefinast Kommentarer (2)

tvillingar

Jag drömde inatt. Jag fick barn. två små söta tvillingtjejer. Helt plötsligt har väl min biologiska klocka börjat ticka. De var så underbara små tjejer.

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer