dagen ser lovande ut

Två mornar i rad har jag nu vaknat av grannens mobil. Hör vibrationerna genom väggen och slänger mig på min telefon för att jag tror det är den som låter, men nej... Innebär det att man har för tunna väggar?

Känner faktiskt att jag är ganska duktig att ajg är uppe vid den här tiden, eftersom jag kom i säng ganska sent igår. Men måste väl säga att det var värt det?!


Nu sitter jag hur som helst och käkar frukost och snart ska jag ta tag i plugget. Tänkte faktiskt vara duktig idag och sitta några timmar i skolan. Och sen är det ärtor och punsch / tequila och ostbågar här tillsammans med stefan och möjligtvis dataphös innan vi drar till husfesten. Tror säkert det blir en hkit. vi får väl se vilka överraskningar kvällen bjuder på ;)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer