snygg-dag

Idag är en sån snygg-dag. Till frukost blir det en en varm proteinshake med smak av banan. Mums. Smakar som banana-skids :) skäljer självklart ner detta med en kopp kaffe.

Denna superba frukost avnjutes efter en promenad med Yoshi till Jobbet. Senare idag blir det frisör och lite nödvändiga inköp inför balen imorgon. Sen några timmar jobb till innan det bär av til gymmet och solariet. Kommer vara helt slutkörd ikväll. Men gött ska det bli!


Bilden är från snörsjöabalen 2008. Imorgon på Nyårsbalen blir det samma klänning. är nog bara den som passar för tillfället, men det ska det bli ändring på :) Ska man kanske föröska hitta en ordentlig kappa också?

jossefinast Kommentarer (1)

Min TV-kväll...

... började kl 20 med britiska såpan "föräldrafritt". Jag mådde så dåligt!!! Det är helt sjukt hur elaka barn kan vara och jag är så glad att ja ginte längre är barn! Usch vad jag hatar de där elaka flickorna som anser sig vara bättre än alla andra. Hatar dem. De gör de snälla och duktiga flickornas liv till ett helvete! *arg* Mycket känslor som bubblar upp...

TV-kbällen fortsätter nu med "den gröna milen" som går på 8an. Det är en sådan film som alla ska ha sett, tydligen. Men jag har hittills inte sett den. Något säger mig att jag kommer somna till den, då den inte slutar förrän 00:45... Men det är väl därför man har TV i sovrummet?

jossefinast Kommentarer (0)

Jag älskar vår lägenhet

Några nya bilder på vardagsrummet. Trivs så otroligt bra! Det enda som saknas är Tobias liggande i soffan :)

 

 

 

jossefinast Kommentarer (1)

Energi

första dagen på jobbet idag efter några dagars ledighet. Är ensam här. Och tänk vad mycket mer man får gjort. har nog snart gjort mer än de två senaste jobbveckorna tillsammans.

Yoshi är med mig på kontoret, och det är ett rätt lagom sällskap. Fast det är väldigt uppskattat att Jens snart kommer och gör lunch till mig :)

Har lyckats få en klipptid på torsdag. Var på tiden.
Ska sola solarie i eftermiddag/kväll.
Vilodag efter två dagars träning.

Sammanfattningsvis; En jävligt bra dag.

jossefinast Kommentarer (0)

myskväll

ojojoj vad jag tog slut!
drygt 6 km räknade vi till och 39 minuter. ingen toppenprestation tidsmässigt, men för mig, ja vad ska man säga... Jag hade ju en period för ett tag sedan då jag sprang mycket. men det var jämt min 5 km runda. Sen har jag inte tränat på ett halvår så det tog musten ur mig.

Tack Pierre för att du inte lät mig ge upp!


Sen har jag då varit hemma hos mamma och pappa och ätit. Blev lite mycket julgodis.. och sen chips. men men. då är det jämt nu efter träningen.

Nu sitter jag hemma med hunden i lägenheten och bara myser. tittar på "vad kvinnor vill ha". Den är rätt så mysig.

God fortsättning från mig och Yoshi


jossefinast Kommentarer (1)

Nu ska jag...

... ut och springa med Pierre.

jossefinast Kommentarer (2)

Hurtbulle

Idag lyckades jag efter mycket om och men ta mig ut och springa lite. blev 3 km så ingen jätteprövning. Men var skönt att röra lite på fläsket i alla fall.

Under kvällen har jag och Pierre tittat på film. Först såg vi mr Beans semester och efter det blood diamond. i slutet av sista filmen somnade vi båda två. Fan!

Imorgon ska Pierre dra med mig ut i löpspåret. Vi får väl se hur långt det blir då, men känner jag honom rätt kommer han nog pressa mig en del.

Nu är det sova så att jag orkar upp imorgon och hinner städa.

jossefinast Kommentarer (0)

Juldagen

Natten till juldagen var... intressant. Sedan Tobias åkte har väldigt mycket tankar cirkulerat kring honom, men nu kändes hans frånvaro betydligt mer påtaglig. till råga på allt drömde jag om honom hela naten. Det var så verkligt att jag när jag vaknade brast ut i gråt för att det bara varit en dröm.

Sanningen är att han är inte här. Meen om 40 dagar. 40 dagar.

jossefinast Kommentarer (0)

Sushifantast

folk anser mig tydligen vara sushifantast. Kanske sant. Så nu har jag precis lagat mitt bidrag till julbordet; julsushi.

Jag har gjort Maki (sjögräsrullar) med kombinationerna julskinka/johnnys senap och sill/avokado.
Har även gjort några traditionella med lax.

jossefinast Kommentarer (0)

Det här med julhandel

varför har jag under natten/morgonen fått en besökspik på min blogg? Spännande...

JAg är en sådan person som alltid gör allt i sista minuten. Och ofta har jag turen att det bara hinner lösa sig innan jag själv behöver göra någon jätteansträngning.

Exempel:
När jag bestämde mig för att vara ledig från studierna och jobba istället. Dock så fick jag aldrig tummarna loss att söka ett ett jobb sådär jätteaktivt. Men helt plötsligt så ringde min gamla hemkunskapslärare och erbjöd mig ett extrajobb. När jag varit där på introduktion en dag så fick jag förfrågan om jag kunde tänka mig att ta ett jobb som innebar fyra dagar i veckan, minst 6 timmar om dagen, plus det extra timjobbet. Min mamma svor över att jag aldrig kommer lära mig om jag inte behöver anstränga mig.

Likadant har det varit med julklappsinköpen i år. Har inte haft tid att köpa några julklappar och har hela tiden tänkt; det fixar jag den 23e. Men nu helt plötsligt så har jag på något sätt lyckats fixa julklappar till alla utom min syster. så från att jag skulle köpa alla julklappar imorgon så har det sjunkit till att jag bara ska köpa en ynka julklapp.

jossefinast Kommentarer (0)

dagens faktum

de senaste studierna visar att träning ger minst en lika stor kick som alkohol gör, du kan altså känna dig lika glad och upprymd efter ett intensivt träningspass som efter en drink?

på det svarar jag:
jo, kanske det, men det är så svårt att ta tre, fyra, fem intensiva träningspass i rad, drinkar däremot....

jossefinast Kommentarer (0)

Älskling, kom hem!

Idag är en sån typisk dag då jag är helt slut och bara vill krypa upp i din famn.

Besiktning av lägenheten i morse. nycklarna är överlämnade. Min tid på AFB är nu slut!

Tog en stärkande promenad till gamla lägenheten i morse. det sved i kinderna och på låren av kylan. Men vackert var det. Vitt överallt och det knarrade under skorna. Vilken kontrast det måste vara jämfört med det älsklingen upplever just nu.


sötnosen i baksätet påväg till Marieholm i somras.

jossefinast Kommentarer (0)

så gött!

tillbaka!!!

Jag sprang ner till kåren för att jag skulle hämta bilen till den kommande flyttstädningen. Det var gött att röra lite på fläsket och fan vad bra man mådde när man kom till kåren och folk fortfarande sexade och var aspackade. Hämtade en skruvdragare nere i källaren och körde sen hem en berusad Olov och sedan tillbaka hit där jag sitter imin varma säng.

Nu är det städning för hela slanten. Frågan är; ska man koka lite kaffe och ta med i termos?

jossefinast Kommentarer (0)

Beach 2011

sitter nu iklädd löpartights och mular i mig havregrynsgröt. om en halvtimme är tanken att ajg ska vara ute och springa. blir najs.

Sådär så var gröten nere. Bara kaffet och vattnet som ska ner nu, sen vila en 20 minuter så maten hinner lägga sig. Fick massa ljudböcker av mamma till min ipod igår som ska rulla i öronen. Rätt gött tycker jag med böcker trotts att det är dåligt beat. Det fångar nämligen ens uppmärksamhet. Nu kör vi!

jossefinast Kommentarer (0)

Sovrummet


Jag har fixat lite här hemma ikväll. Har bytt lakan. Sååå mysigt att krypa ner i en nybäddad säng. Jag har även tvättat älsklingens smuttstvätt (en jävla massa vita tubsockar....) och fått i ordning lite i badrummet. En hel del av mina klader har dessutom hittat upp ur väskor. Det är skönt när man märker att det kommer nånvart.

Imorgon ä det dags för flyttstäd. sån ångest att åka tillbaka till gamla lägenheten, men det ska bli så skönt att bli klar.

Nu är det dags för sängen. Natti

jossefinast Kommentarer (0)

vårt kök

Min älskling har efterlyst lite bilder på vår lägenhet. Då det fortfarande är kaos i hela lägenheten och inget är riktigt där det ska så har jag stageat köket så att han iaf kan få se det. Vi får ta ett rum åt gången helt enkelt...







jossefinast Kommentarer (1)

Här hemma är det tomt

Sitter på jobbet.
det går långsamt.
Äter risotto.
Det är gott.
Dricker julmust.
Det är också gott.
Saknar dig.

Idag ska jag ta med Yoshi till veterinären på hans ettårskontroll. Efter det blir det nog till att åka hem och fixa i lägenheten. De andra vill ha med mej till Christer för att dricka whiskey. Får se hur det blir med det. Fortsätter vädret såhär så kommer jag inte villja sätta en fot utanför dörren...

Hade ju faktiskt varit rätt skönt att få undan de sista flyttlåforna och röja upp så att man kan dammsuga golvet och bara njuta av den nyinköpte julgranen...

jossefinast Kommentarer (0)

I'll stand by you

Tiden går framåt. Sakta men säkert.

Flytten flöt på rätt bra. Har lite kvar i gamla lägenheten. Framförallt mkt med flyttstäd. Nya lyan är underbar. Längtar tills den blir lite mer inbodd. Just nu är det väldigt mkt flyttlådor och väldigt kalt på väggarna. Men det kommer.

Vad det gäller jobbet... så har jag tröttnat. Det är inte roligt längre. Men det är bara att bita ihop och hålla hoppet uppe.  Jag tar mig igenom detta på något sätt.

jossefinast Kommentarer (0)

borta

Han ringde idag. Min Tobias ringde! Underbart att höra hans röst. Men det var ett kort samtal och nu vill jag bara ha mer. Hade kunnat sitta i timmar och bara lyssna.

Men han har det bra. han verkar trivas och imorgon börjar de jobba på riktigt. Kanske dags att jag gör det igen också då? Men jag är mest trött och orkeslös hela tiden. Känner mig helt handligförlamad. Men jag hoppas det bara är en övergångsfas.


Mitt projekt just nu:

Om 9 veckor kommer Tobias hem. Jag har lovat honom (på eget initiativ!!!) att jag då ska väga fem kilo mindre. Jag har gått upp 10 kilo de senaste två åren, och det är inte okej. Så. Nu är det at komma igång med träningen och äta nyttigt. Det finns inte några men längre. 9 veckor och 4 kilo (har redan gått ner 1). Det borde inte vara omöjligt.

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer