borta

Han ringde idag. Min Tobias ringde! Underbart att höra hans röst. Men det var ett kort samtal och nu vill jag bara ha mer. Hade kunnat sitta i timmar och bara lyssna.

Men han har det bra. han verkar trivas och imorgon börjar de jobba på riktigt. Kanske dags att jag gör det igen också då? Men jag är mest trött och orkeslös hela tiden. Känner mig helt handligförlamad. Men jag hoppas det bara är en övergångsfas.


Mitt projekt just nu:

Om 9 veckor kommer Tobias hem. Jag har lovat honom (på eget initiativ!!!) att jag då ska väga fem kilo mindre. Jag har gått upp 10 kilo de senaste två åren, och det är inte okej. Så. Nu är det at komma igång med träningen och äta nyttigt. Det finns inte några men längre. 9 veckor och 4 kilo (har redan gått ner 1). Det borde inte vara omöjligt.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer