Sommarkänsla delux

Att dansa i dimman på en äng i i skymningen.

 
Här kommer under helgen vara tyst från mig, med största sannolikhet, eftersom det ska fixas och donas i lägenheten inför fotografering för försäljning. Återkommer efter helgen helt enkelt. 

jossefinast Kommentarer (0)

Träningsvärk och kvällssol

Under en vecka i månaden (ja, den veckan) så binder jag oerhört mycket vätska i kroppen om jag inte är väldigt noga med att inte äta något skräp och kör mycket konditionsträning. Och ja, så var det ju även den här gången. Men den där känslan när det plötsligt bara rinner av en och man hittar konturerna av kroppen och musklerna igen, den är underbar. Och den motiverar mig som bara den att fortsätta träna.

Det märks nu att jag inte har kört så mycket marklyft på sista tiden. Igår la jag på 5 kg extra och har idag en fantastisk träningsvärk i svank och rygg. Även bröst känner att det blev en omgång i cablecrossen igår. Ikväll står fotboll på schemat och imorgon hoppas jag på att kunna klämma in lite löpning. 


Igår efter jobbet stannade jag till på nova för at thandla lite inför greklandsresan. kom bland annat hem med denna lilla svarta klänning som är underbart skön och snygg i all sin enkelhet. Och när vi nu tittar på bilderna.. hur underbar är inte kvällssolen på vår uteplats? 

jossefinast Kommentarer (0)

Tidig måndag

Måndag morgon och det är nu mindre än två veckor till Grekland. 9 arbetsdagar kvar, och massa fotboll, så tiden kommer gå snabbt. Men målet är fortfarande att hinna med lite extra träning utöver fotboll. Därför blev det en tidig morgon på gymmet idag. 

Jag gick upp strax innan 5 och stack iväg till gymmet. Körde ett pass liknande det förra gången, baserat på marklyft, men idag kombinerat med flyers i CC och Latsdrag. Kändes riktigt bra och musklerna finns uppenbarligen fortfarande där under någonstans. 


Efter träningen stack jag hem igen och blev så trött att jag la mig och sov en halvtimme innan jag hoppade i duschen och stressade klart inför jobbet. 

jossefinast Kommentarer (0)

8 juni

Den här söndagen sitter jag med värkande ben. Värkande på rätt sätt. En fotbollsmatch igår och 2 timmars promenad idag har gjort att jag känner mig lagom mör. Fotbollen igår gav hopp om framtiden. Vi lyckades plocka in ännu en poäng och kan snart börja klättra lite i tabellen. 

Utöver lite värk och promenad har dagen spenderats med att fotografera minsta lillasystern som idag går på studentbal. Det blev några bra bilder, så har spenderat kvällen med att redigera och hoppas på att hon blir nöjd med resultatet. 
 

jossefinast Kommentarer (0)

Sommrig Torsk

Sista tiden har jag och pågen varit ganska duktiga på att laga mat här hemma. Sånt går väldigt mycket i perioder för oss, men vi har nu bestämt att vi ska bli bättre på att använda alla våra receptböcker och tidningar vi samlat på oss. 
 
Först ut i vårt matmaraton var sommarfisken från linas matkasse. Ugnsbakad torsk med citron och till det en ljummen gubbröra som var helt fatastisk! Detta är något som definitivt kommer lagas igen, framförallt gubbröran. 
 
 

jossefinast Kommentarer (0)

Comeback

Efter mycket om och men blev det äntligen morgongym igen. De senaste två veckorna har träningen kommit ganska mycket i andrahand då det varit extremt mycket annat som upptagit mina tankar. 

Sist jag var och gymmadeså konstaterade ju jag att jag var tvungen att byta upplägg på mina pass. Därför åkte jag idag till gymmet med inställningen att jag skulle köra lite marklyft och se vad jag kände för. Det blev en mindre cirkelträning genom att jag gjorde Marklyft, militärpress med Z-stång och Latsdrag. Bra övningar för de stora muskelgrupperna och det känns redan. 
 
Då jag vill träna effektivt och inte lägga mycket mer än en halvtimme på gymmet på morgonen är superset (kobinationen av två eller fler övningar som körs om vartannat) perfekt för mig.Man kombinerar övningar som gör att man inte måste vila direkt efter och effektiviserar på så sätt träningen.
 
Nu är planen att fortsätta såhär ett tag framöver och bygga cirklar på marklyft. På så sätt kan jag nöta in tekniken mer och sedan kombinera upp det med andra basövningar för hela kroppen. Gymmar jag två gånger i veckan kombinerat med min löpning och fotbollen så kan det blir riktigt bra och jag ska definitivt vara nöjd. 
 
 
 

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer