vad tar man sig till?

Brinner i alla fall betydligt mer för att fotograferas än för transmissioner. *suck*

 

Jag kommer ingenstans känns det som. Sitter fast bland alla variabler och har virrat in mig så totalt. Jobbigt är vad det är.

 

Någon där ute som är en hejare på att räkna på kuggväxlar? För det är inte jag, men jag borde vara. LÄR MIG!!!

 

Foto: Monika

 

Idag jobbar jag som sagt på att komma en bit på den andra inlämningsuppgiften i transmissioner. Men nu ska jag sticka iväg till jobbet och sammanställa lite lönelappar, innan jag sticker till ksolan och går på seminarien. Och ikväll ska jag leka med micke :)

 

 

Foto: Monika

jossefinast Kommentarer (1)

länk

Nu sitter jag här och ska göra min andra inlämningsuppgift i transmissioner. men det är så mycket lättare att blogga.

Jag tänkte passa på att länka till Monikas blogg. Ännu en som var med på fotokursen i helgen, och hon har lagt upp en del bilder också.

För er som bor i göteborgstrakten och vill blir fotade, hör av er till henne :)

jossefinast Kommentarer (0)

bilderna rullar in

Bilderna från dagen börjar komma upp nu. Det är alltid lika kul att se :) Men har själv inte fått några bilder än så nöjer mej med att länka till de som lag tupp på sina bloggar så kan ni själva klicka in och kolla.

Malin

Lina
Pernilla

Annelie

Caroline


Sen har vi ju självklart Emelie också

Ni som var på någon av kurserna idag får mer än gärna maila över några bilder till mig :) (blogg@jossefinast.com)


Foto: Pernilla

Det känns väldigt konstigt att säga att jag tycker den här bilden är fin, för det är väl inte riktigt ok eftersom et är en bild på mig? Men jo, jag tycker den är fin. blir riktigt glad av att se mig själv skratta faktiskt :)

jossefinast Kommentarer (9)

succé

Nu har jag nyss kommit hem från en heldags fotografering med Emelie. Har krälat i gräs, klättrat på träd, grävt i sanden och badat i havet. Nästan i alla fall. Jag är frusen in i benen men har haft riktigt riktigt roligt.

Hur ska skåne klara sig nu utan emelie?

jossefinast Kommentarer (2)

Vem är jag och var har josefin tagit vägen?

Man kan ju undra. Idag har jag:

  • Varit på ALLA mina föreläsningar
  • Varit på jobbet
  • Hämtat min cykel
  • Tränat
  • Lagat mat
  • Pluggat
Bara sådant som jag annars brukar försöka låta bli att göra ;)
Fortsätter det såhär kommer jag kanske få ordning på mitt liv?!

jossefinast Kommentarer (0)

Tänk om man haft en stylist

Nu är även det bestämt.

På söndag morgon är det jag som åker till ängelholm och står modell för emelie igen. Det ska bli så roligt och jag håller på för fullt att planera vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret.

jossefinast Kommentarer (0)

spektakulärt

Det är sensationellt! Något som inte hänt på två månader har nu inträffat! Jag trodde ALDRIG att denna dagen skulle komma.

Man kan se delar av golvet i mitt sovrum!

jossefinast Kommentarer (2)

äntligen bokat!

Nu har jag suttit de tre senaste dagarna med en inlämningsuppgift i transmissioner, som verkligen inte har velat som jag. Har fått fel värden på allt, men nu tillslut. Efter många timmar av tårr och svett (nästan iaf) blev det rätt. Så nu ska det bara göras en tabell över några värden, sen är den klar att lämnas in. så skönt!

Igår bokade mamma och pappa biljetterna till malaysia. Jag trodde aldrig det skulle bli av. åker den 23e december och landar i sverige igen den 13 januari. Ska bli så skönt!

nä. nu ska jag få ordning på mitt liv.
(och då menar jag förståss i garderoben)

jossefinast Kommentarer (1)

SensationJag är så lycklig. Tänker på kvällen igår och så mycket oxh så många som gör mig glad. Och allt var rött.


det går verkligen inte att beskriva den här kvällen. Att jag kunde ha så roligt och att timmarna kunde flyga iväg så snabbt utan att vara på dansgolvet nästan någonting. konstigt. Jättekonstigt. Men underbart.

jossefinast Kommentarer (0)

En underbar jul

I år kommer julen bli en helt ny upplevelse för mig. Jag vet änn uinte på vilket sätt. men det kommer bli underbart.

Alternativ 1:
Familjen åker till malaysia strax innan julafton och är där i tre veckor. Reser runt. Vandrar i djungel, åker båt till olika öar, solar, badar, upplever koala lumpur och mycket mer.
Underbart att för första gången på väldigt länge åka iväg med bara familjen och äventyra lite.

Alternativ 2:
Resan blir inte av och jag får hem en liten valp. En söt liten Pinscher från BeeBronx kennel hoppas jag då på. Nu är det tre veckor kvar till valpning och sedan i början av december är de leveransklara.
Även det hade varit så underbart.
Blir resan av får valpen vänta, men det känns så perfekt om det varit nu. Vegas, tiken, är en helt underbar hund och jag hade blivit överlycklig om jag fick en av hennes valpar!

jossefinast Kommentarer (0)

reality

Jag kommer aldrig kunna slänga mina trasiga favoritjeans, Men nu måste jag inse att det är dags att lägga de i en påse och gömma de längst bak i garderoben.

jossefinast Kommentarer (0)

Ja, jag överlevde!

Nollningen är över och det har varit en så underbar tid. Det har tagit tid och varit mycket blod svett och tårar, men som sagt. Nu är det över.

De tre senaste veckorna har vi planerat för i ett halvår. Det är svårt att nu förstå att det faktiskt är över och att man upplevt vad man drömt om sen i november. Det känns som att man befinner sig i ett vacuum och undrar vad man nu ska göra. Inte för att man har några problem att sysselsätta sig. Jag måste nu strukturera upp livet igen och organisera lite. Ska bli skönt att gå tillbaka till livet igen.

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer