mycket nu

Idag har jag spelat fotboll. de ringde in mig i torsdags då det krisade med att hitta målvakt. men jag har ju inte tränat fotboll sen i maj. Så det var riktigt skakigt. Jobbigt psykiskt framförallt.

Usch usch usch

Men till hösten / vintern kommer jag igång igen!
Det gör jag

På tisdag blir det plåtning med Eva igen då hon går kurs med emelie. Ska bli så kul :)

jossefinast Kommentarer (1)

Orkar inte!

Vissa dagar är man bara inte på topp. Dessa dagar är man verkligen inte sugen på att jobba i affär där man blir tvungen att lyssna på jobbiga barn som vill ha katter istället för hundar på sima pärmar när de ska börja skolan. JAg vill bara hem och lägga mig och dra täcket över huvudet ett tag. "Jag skiter väl i dina katter ungjävel!"

Men nej, det är bara att stå kvar och le snällt och säga att tyvärr har vi bara hudnar och hästar, inga pärmar med katter eller hamstrar.

*suck*

jossefinast Kommentarer (3)

Fler bilderÖversta bilden: Danne
Undre bilder: Susanne

Har hittat så många bilder jag gillar från fotokursen i torsdags. Här är några av dem. Vad tycks?

jossefinast Kommentarer (2)

funkar?

Ni som inte kan se min header, testa F5 och uppdatera sidan... annars vet jag inte...

jossefinast Kommentarer (1)

nytt

Fixat lite i designen. på tiden tyckte jag. bilden iheadern togs på fotokursen av Daniel. Riktigt fin om jag får säga det själv :)

jossefinast Kommentarer (1)

Hell yeah!

Vilken karatekväll det blev igår.

Satt några timmar hemma hos jeppe och snackade skit och drack goda drinkar, vin och någon cider.  vi snackade om alla våra storslagna planer inför nollningen. Det kommer bli SÅ bra. 

Sen bar det av ner till lunds där vi träffade en nollegeneral och överste.Öl och drinakr och på något konstigt sätt missade jag dansgolvet helt.

Några vurpor med cykeln, ett blixtbesök på helsingkrona i viktors säng och en vända inom maskin, sen efterfest i kårens bastu.

En toppen kväll...

...tror jag

jossefinast Kommentarer (1)

Shopoholic

Tittade på en shopoholics bekännelse för några dagar sedan tillsammans med Tobias och Emelie. Det är hemskt. Man ska inte känna igen sig så mycket i en sådan film.

På ett sätt mår man dåligt av att spendera när pengarna bara försvinner. Men samtidigt blir jag så lycklig av mina nya skor, eller min nya jacka. Hårbandet ger mig ett glädjerus och den nya väskan gör mig varm inombords.

Men tro inte att jag är ytlig för det.

jossefinast Kommentarer (1)

härligt härligt

Det mä'rks när man blir länkad hos storbloggare som emelie, ens besöksstatistik ökar markant.

Det var riktigt kul att vara med på kursen igår och alla var riktigt duktiga! Är så imponerad. ni fick mig att se så bra ut, och det uppskattas förståss ;) Det har börjat dyka upp massvis av bilder på mig lite här och där.

HÄR har emelie samlat länkar till de som var med på kursen och på deras bloggar kan ni hitta lite bilder på mig :) Kommer imorgon eller på söndag lägga ut några av dem här på bloggen, när jag har lite mer tid.

jossefinast Kommentarer (1)

heldött

här är verkligen heldött för tillfället. men detkan nog tänkas bli lite liv.

Idag var jag modell på Emelie Ohlssons fotokurs. var riktigt roligt. här kommer förhoppningsvis upp någon bild någon gång. Var riktigt roligt och hade väldigt kul i gruppen :) är så nöjd.

Nu ska jag se ett avsnitt av Greek (ny favvoserie?) sedan är det dags att sova.

jossefinast Kommentarer (7)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer