Summerar

Nu är snart ännu en vecka över. Jag tar väl lite ut den i förskott, men enligt min plan blir det ingen träning, varken idag eller imorgon. Men det är helt okej, för jag har hunnit med 5 pass under veckan ändå. 3 pass fotboll och två riktigt bra omgångar på gymmet. Jag gillar den inlagda banan. 

Nedan är en sammanställning av veckan i bilder. Träningar, jobbpendling med sällskap av Yoshi och sedan hann jag få iväg en beställning till fitnessgurur ( mer om det i ett annat inlägg). Tillsammans med dessa bilder har vi även en av mina målbilder. Jag är nu i ett läge där jag faktiskt kan anända mig själv som motibation och mål, vilket jag tycker är väldigt skönt. För uppenbarligen har jag ju visat en gång tidigare att det faktiskt går att ta mig dit. 

 
Lördagen ska nu bjuda på härligt stickmys med stickvännerna och ska avslutas med öl, middag och bio med Pappa och lillasyster. Jag tror faktiskt det kan bli en riktigt bra dag. 
 
 
Veckans träning v.9
Måndag: Morgongym, split 1
Tisdag: Fotbollsträning, 90 min
Onsdag: Morgongym; split 2
Torsdag: Fotbollsträning, 60 min
Fredag: Fotbollsmatch, mot P16 (alltså pojkarna i klubben som fyller 16 i år. Oväntad men härlig vinst!)
Lördag: Vila
Söndag: Vila
 
1 JHH:

skriven

Kul att det går så bra :):)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer