Veckans träning - Återkomsten

Nu har "veckans träning" uteblivit några söndagar, mycket på grund av att det har varit lite si sådär. Men nu tar vi tag i det igen, eller vad säger ni? Den här veckan har målet varit att känna att jag är igång igen. Löpningen har varit svår att få till även om jag velat, då min fot krånglat sedan Åhus Beachsoccer. Idag en vecka efter smällen gör det fortfarande ont. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bättre heller. Hur som helst, veckan har sett ut såhär
 
Måndag: Gym, Grymt benpass med Stefan
Tisdag: Vila
Onsdag: Gym, Rygg och traps med Stefan
Torsdag: Magcirkel
Fredag: Vila
Lördag:Vila
Söndag: Vila
 
Så det känns väl inte som att jag kommit igång helt. Hade jag bara kunnat få igång löpningen hade det varit hur bra som helst. I nästa vecka ska jag provspringa på foten även om det gör ont. Jag saknar verkligen löpningen nu. Det är den absolut lättaste och mest rogivande träningsform som finns. 
1 fight4fit:

skriven

Önskar att jag kände så för löpning. Tycker det ser så underbart ut när man ser människor som bara flyger fram i spåret och verkar njuta för fullt. Önskar verkligen att jag fick den känslan och inte att varje steg är pest och pina :)

Svar: det är bara att öva öva och öva :P
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer