80 to go

Jag nämnde i förra inlägget att jag har en ny utmaning i sikte. Förra året när hösten kom så bestämde jag mig för att utöva 100 pass innan nyår. Jag minns inte exakt när jagstartade denna utmaning, men jag tror det var något tidigare än nu. Jag blev då sjuk och slappade till i perioder, vilket innebar att jag hade typ 20 träningspass kvar att göra sista veckan. 
 
Så den här hösten tänker jag inte ta mig vatten över huvudet. Jag gillar principen med att räkna antalet pass och ha ett mål. Man har inga tvång på vad man ska träna så länge man tränar, vilket innebär att man kan ta det från vecka till vecka, eller till och med dag till dag och utöva det man känner för. Detta är ett toppensätt för att återigen få in träningen i vardagen oh rutinen. Det skapar inte heller prestationsångest då målet är träningen i sig och inte resultatet av träningen. 
 
Jag har bestämt mig för att börja imorgon, passande nog den 1 oktober. Jag har kommit fram till att det då är 92 dagar kvar av detta året. Mitt mål är att genomföra (minst) 80 träningspass under dessa dagar. Det kan vara allt från smidig yoga till hård styrka, svettig löpning till jobbig simning. Allt räknas, stort som smått. 80 pass, nu kör vi. Hur många pass ska du köra?
 
Såg till att komma igång lite inför de kommande 3 månaderna med 3 km löpning.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer