Immunförsvarsboost

Nu är det dags att bli frisk! Jag och Pågen är ute och shoppar och pauser med smoothie. Jag beställde en "Lemon flu-fighter". Den innehåll massa roligheter och smakar himmelskt.

1 emily:

skriven

Tycker att din blogg är riktigt bra! du har inga tips på övningar för nybörjare? :) och tips på hur man kan fortsätta att vara motiverad till träning?

Svar: Tack så jättemycket. Jag skrev ett inlägg för inte så länge sedan angående att komma igång med sin träning och även lite hur man håller sig motiverad; http://jossefinast.blogg.se/2012/october/gor-traningen-till-en-sjalvklarhet-2.html

Men jag kommer fortsätta lite på det temat lite då och då :) ska försöka sätta ihop något enkelt "program" också :)
Josefin Sjöberg

2 Nicolinafoto:

skriven

åååh, älskar naked juice bar! Vilken är din favorit smoothie där? :)

Svar: Brukar inte äta där så ofta, så har nog inte någon speciell favorit. Brukar testa nya varje gång iom att det är så sällan jag är där.
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer