Fjärde passet avklarat

När vi vaknade idag öste regnet ner. Men jag hade ju bestämt mig för att efter frukost skulle det springas. Så jag drog på mig lödartightsen och traskade upp till mormor för ätt äta frukost. efter otaliga koppar kaffe och två mackor Gick vi tillbaka ner till vårt hus och jag letade febrilt efter min  löparjacka. Fanns inte att hitta någonstans. Nåväl, jag skulle ju springa.

Så jag stoppade i hörlurarna i öronen och traskade ut i tights och T-shirt. Bara 11 grader varmt idag och regnet forsade fortfarande ner. På schemat stod 2x10 min snäbb löpning med 5 min gång. Sagt och gjort. Jag sprang ut mot kalhygget fär vi gick igår och på de 10 minuterna jag skulle springa och 5 min gång kom jag aningen längre än vi gått  igår. MEn uppförsbackarna gjorde benen stumma och det kändes ganska hopplöst. MEn jag gav iaf inte upp.

Efter förra löppassets misslyckande genom att missa den 3e intervallen kunde jag bara inte ge upp idag. När det var dags att springa de sista 10 minuterna vände jag och började i lätt uppförsbacke. Det sög i benen. men när den var över var det bara nerför och jag kände hur energin kom tillbaka. så det gick riktigt snabbt sen. Och jag flåsade och stånkade och kämpade som aldrig förr.

Tillbaka i stugan dog jag på köksgolvet. Eller ja, la mig ner och bara flåsade tills jag hämtat mig så pass att jag kunde hoppa in i duschen.

1 Träningsglädje:

skriven

fina bilder på din blogg - och norrland är fantastiskt härligt!!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer