snabbresumé

Igår var sista dagen på tetrapak för den här sommaren. Detta innebar en del misslyckade spratt och påhitt. avskuren tejp och dränkt stol... men inget rådde på min nöjda min. Jag har semester! snart i alla fall.

Förra tisdagen var jag och hälsade på Carola och hennes hundar i tisdags, och precis som väntat smälte jag som smör. Det kommer bli hund. Snart.


Jag har även nu fått telefonlistorna till alla nyantagna studenter till maskin så det är vad jag ska ägan de första lediga dagarna till, ringa nollor.

I nästa vecka åker jag och Stefan ut till juleboda och sen är det tandem för hela slanten. hoppas innerligt att vädret blir bra. Ska bli kul med ett litet äventyr.

jossefinast Kommentarer (2)

Typiskt Jossefinast

Denna veckan jobbar jag natt på tetra. Jag jobbar även lite diverse pass på akademibokhandeln under kvällarna.

Idag vaknade jag vid15, betydligt senare än planerat, men det var det värt. Så oerhört skönt att sova ut. Trots allt "bara" 8 timmars sömn. Efter en brakfrukost åkte jag och Tobias in till stan och tittade på lite kläder åt honom. Datanörd som han är kan han behöva lite hjälp ;) Vi hittade mkt snyggt inne på JC och plötsligt ringer min telefon.

Det var chefen från akademibokhandeln: "Jag skulle bara kolla om du var på väg"

Och det var jag ju inte... så de var bara att slänga sig på cykeln och ut till nova för att ställa sig i kassan.  en halvtimme sen. Och som Tobias sa:
"Något säger mig att detta är så typiskt Josefin Sjöberg"

jossefinast Kommentarer (0)

Pinscher

Jag gör vad jag kan för att sparka livi bloggen igen nu. Någon dag blir det nog ett litet facelift i designen. och ska verkligen försöka skärpa mig med lite bild-update...

Idag har jag pratat med Carola på Camalis kennel för dvärgpinscher. Ska dit i nästa vecka och hälsa på hundarna och prata lite. Ska bli så roligt! Och jag ska antagligen även åka och vara med på en pinscherträff uppe i ängelholm efter helgen.

Jag har bara hundar på hjärnan för tillfället. surfar runt och läser om pinscher och om allmänt hundägande. Vad man bör tänka på och liknande. Det kommer bli av. inom ett år är jag nog hundägare. till vintern eller somamren, lite hur livet utvecklar sig.

jossefinast Kommentarer (1)

Forever21 till SverigeJag tycker det är ganska komiskt att de senaste åren har alla modebloggerskor tjatat om att de vill ha forever21 till sverige.

Själv upptäckte jag F21 sommaren 2004 när jag var på malta. jag blev förälskad! Knappt ett år senare ppnade Köpcentrt Nova Lund och till min förtjusning fanns F21 bland butikerna. Dock var det ganska dyrt ochingen visste vad det var för något. så den klarade sig väl drygt ett år innan den fick slå igen.

Så alla som kräver att Förever21 öppnar i Sverige... Var var ni? Frågan är ju om F21 vågar testa igen.

jossefinast Kommentarer (1)

Förbannad

Jag är så förbannad! Förbannad på min förra körlärare! Jag var tydlig med at tjga vill ta det där jävla körkortet så fort som möjligt, men inte hände det något. och nu är det en månad till teorin går ut och för sent för att få uppkörningstid. Fy fan! så de blir kanske att boka som privatist och åka upp till sundsvall....

jossefinast Kommentarer (1)

and the skies are blue

Kan det vara dags att komma igång här igen? Jo, det är nog det.

Igår var jag på Ikea. Köpte massa fint och nu är lägenheten så underbar. trivs här. Det är städat och skönt.

dock blev det en hel del disk i köket efter gåragens grillkväll. Och fy vad dåligt jag mådde i morse. Men trevligt var det.

Jag ska nu gå och lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar så jag orkar upp till jobb på akademibokhandeln imorgon.

Godnatt

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer