2015 var ett bra år

Det här året har varit... Mycket. Det är nog det bästa ordet jag kan sammanfatta det här året med. 
 
2015 känns som året som var början på resten av mitt liv, och det känns väldigt bra. I stort har året varit väldigt bra, trots en hel del motgångar. Men ljusglimtarna har varit många och jag har mycket att vara tacksam för och glädjas åt. 
 
2015 - Hemmets år.Helsingborg och Agnes 14 började kännas som ett hem på riktigt. Vi renoverade och inredde ovanvåningen, fick därmed ett vackert badrum, härligt sovrum och fantastiskt vardagsrum. 
 
 
 
2015 - Vännernas år. Jag fick många nya vänner, både i fotbollslaget och på jobbet,som jag vet finns där oavsett vad det gäller. Det var också året då jag lyckades umgås mycket med redan befintliga vänner och vårda de kontakterna. 
 
2015 - Skadornas år. Redan i februari skadade jag knät få jag töjde ut det inre ledbandet. en snabb rehab och jag skulle debutera på planen med mitt nya lag i en träningsmatch. Men istället för succé blev det korsbandsskada och fotbollssäsongen ställdes in för min del.

 
2015 - Kärlekens år. Min påg har funnits vid min sida i vått och torrt och den här sommaren friade han. Bröllop började genast planeras och datumet spikades ganska fort. 
 
2015 - Rehabens år. Med nytänd gnista för fotbollen och en korsbandsskada var beslutet att operera knät ganska enkelt att ta. Men det kräver också sin Rehabträning. Jag var sjukskriven unde rhela sommaren (8 veckor) och gick hos sjukgymnast flera gånger i veckan i perioder. Med det i bagaget sitter jag nu här redo för att fortsätta och göra comeback på planen.
 
2015 - Systrarnas år. Jag har två småsystrar och har haft det de senaste 19 åren. Men jag kan väl säga att vi aldrig varit så nära varandra, vi brukar skylla på åldersskillnaden. Men under året har det hänt något och plötsligt kan jag umgås med både Johanna och Linnea helt utan anledning. Jag vet inte, vi har väl blivit vuxna eller något.
 
 
 
2015 - Karriärens år. I början av året var jag fast besluten om att jag behövde byta jobb. Istället kom det en omorganisation som innebar ny chef och nytt arbetssätt och jag ångrade mig. Istället har året lett till mer ansvar, större socialt engagemang på jobbet, Högre arbetsbelastning, jobbresor. På något sätt kan man väl sammanfatta det som att det äntligen känns som att jag har ett "riktigt jobb" och att jag faktiskt är bra på det jag gör och viktig för företaget.
 
2015 - Resornas år. Under året har jag hunnit med Florens med pågen, många vändor till stockholm med jobbet, Santorini med ett gäng fotografer och min påg, Berlin med lillasyster. 
 
2015 har varit ett bra år och jag ser med spänning fram emot vad 2016 har att erbjuda. Kom igennu, Jag är redo!
1 Elin & Loe:

skriven

Wow vilket fint hem du har! Så himla häftig tapet och älskar soffan :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer