Guldkantad onsdag

Såhär glamoröst är mitt liv. Igår blev det jobb hela dagen, en promenad på bangården i halv storm och sen en skrivbordslunch innan jag jobbade vidare för att direkt efter jobbet åka till sjukgymnasten för att träna. Väl hemma gick jag ut med hunden för att sedan åka till Biltema för att köpa en värmefläkt. När jag kom hem igen hängde jag upp tvätten, lagade mat (snabbnudlar) som jag åt i soffan framför TVn. En timme senare (klockan 21.05) la jag mig ner i soffan och somnade. 

Jobb, skrivbordslunch och träning
 
Men även om det inte låter som det roligaste livet kanske så fanns det en hel del ljusglimtar under dagen. 
Hos sjukgymnasten kände jag mig ganska stark i mina övningar och vi började planera de kommande veckorna lite. De två kommande veckorna ska jag resa, först med Jobbet och sedan privat (Mer om det senare) så jag missar mina sjukgymnastbesök då. Veckan efter det är istället sjukgymnasten ute och reser. Detta leder till att nu har jag 3½ vecka framför mig där träningen helt och hållet är upp till mig att se till att den blir av. 
 
Målet under de här veckorna är att löpningen skall trappas upp och vecka 45 ska jag klara av att springa 5 km. Och då ska jag kunna börja med lite lätt målvaktsträning och testa boll-övningar. Jag kan inte låta bli att reflektera över hur snabbt det trots allt gått. Jag antar att anledningen till det är at tman hela tiden varit inställd på att det ska ta så lång tid, att man inte märker av att man kommer närmare målet för var dag som går. 
 
Så jag gissar att ikväll ska jag sätta mig och lägga upp en plan för hur jag ska klara mina 5 km om tre veckor. 5 km har jag nog inte sprungit på ett år, men hur svårt kan det vara? 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer