En strålande onsdag

Idag vill jag tacka en person. Jag vill tacka Pågen som jag delar mitt liv med för att han sparkade upp mig ur sängen när jag började fundera på om jag skulle skjuta upp gymmet tills imorgon istället. Istället blev det faktiskt så att jag tog mig till gymmet, körde axlar och bröst och avslutade med lite mage. Nu känner jag mig nöjd och stolt att jag fick det att bli av. Tack älskling, det är din förtjänst. 


Klippte bort utväxten när jag tog bilden, en vecka kvar till frisörbesök. 
 
Det blir lunch på stan idag, vi får se hur jag lyckas räkna kalorier på det, men jag får väl höfta till något. Sen ikväll är det fotbollsträning och jag ska åter igen köra rehab. hoppas på att sjukgymnasten är på träningen så att jag kan få ett nytt utlåtande på vad jag får och inte får göra. Och dessutom skiner solen. Så ja, det är en bra onsdag.  

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer