Nu går det superbra

Bloggandet haltar lite, och ska jag vara ärlig så tror jag det hänger ihop med att jag är så dålig på att ta bilder just nu. Bättring! Det blir alltid lättare närmare våren när det är ljust lite längre på dagarna och allt är lite vackrare. MEn jag ska bättra mig. 
 
TRäningen däremot går det riktigt bra med. Hinner med 3 pass gym i veckan, pluss det lite fotboll och ibland även cardio. Den här veckan hittills var det Fotbollsträning måndag och idag. Det är jobbigt och man får upp flåset rätt så bra, speciellt i slutet av träningarna där vi gör löpövningar. Jag hann även med ett benpass på gymmet igår morse. Det blev ett par nya shorts och jag kan verkligen rekomendera att köra benträningen i shorts, även på vintern. Känns bra att se musklerna jobba. 
 
Imorgonbitti blir det överkropp på gymmet och sen nöjer jag mig nog med att titta på handboll på kvällen. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer