Ny vecka, nya möjligheter

Nu känns det som att det börjar ta sig. Den här veckan trappar jag upp träningen ytterligare. Jag har fått lite tuffare och "mer riktiga" övningar från sjukgymnasten som jag kan köra på gymmet. Så nu har jag bestämt mig för att gå tillbaka till mitt styrkeupplägg jag hade precis innan skadan med ändringen att benpasset ersätts av en stund på träningscykeln och några enstaka rehab-övningar. 

utöver det ska jag börja gå på fotbollsträningarna 2 gånger i veckan igen och där köra min rehabträning fullt ut och även försöka lägga till merstabiliserande styrka och lätt löpning framöver. Det känns riktigt skönt att ha en plan. 

 
Imorse blev det alltså det ersättande rehabpasset istället för ben. Jag började med 25 minuter på motionscykeln och fortsatte sedan med höftlyft med viktplatta där jag har gummiband runt knäna för att tvingas pressa ut knäna. Sedan blev det russian twists, sidolyft med viktplatta för att komma åt musklerna på sidan av bålen, lite steg up på stepbräda och sedan balansövning för båda knäna. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer