Jag ger inte upp

Ja, knät e paj. Nä, jag kan inte gå så bra. Ja, det gör ont. Men betyder det att jag ska lägga mig ner och dö? Betyder det att jag inte kan gymma? Nä, det gör et ju inte. Visst, jag kanske inte kan köra mitt benpass. Och vissa andra övningar kanske behöver modifieras lite. Men ett av passen kan jag utföra helt utan ändringar, så det gjorde jag idag. 

Jag är hemma från jobbet under förmiddagen då jag lyckdes få en tid hos sjukgymnasten. Därför passade jag på att gå upp tidigt och åka till gymmet för att riva av ett axel/bröst-pass, och ja, det funkade hur bra som helst. Ska be om rådhos sjukgymnasten idag också för att kunna hålla igång träningen i så stor utsträckning som möjligt nu. Vill ju inte slappna av på grund av ett sketet knä. Tankarna går kring att byta ut mitt benpass till cyklingen gång i veckan och fortsätta att gymma resten av kroppen med övningar som inte påfrestar knät. Och sedan självklart rehab-övningar. Jag ska tillbaka. Snabbt. och då ska jag vara starkare och bättre än någonsin. 

 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer