Inte som planerat men som vanligt

Även den här veckan går i ett. På torsdag kväll åker jag till Berlin för att hälsa på min syster, och det ska bli ett välkommet avbrott i vardagen. Därför har resten av veckan fått planeras in i minsta detalj. 
 
I den planen ingick bland annat ett gympass innan jobb på måndagmorgonen. Jag kom iväg hemifrån (nästan) i tid, men när jag väl skulle gå in på gymmet visade det sig att mitt kort blivit över ett år gammalt och därför ville det inte släppa in mig. Så precis som vanligt de senaste veckorna har träningen inte riktigt blivit som jag tänkt. Fick till ett enklare pass ändå, och idag efter jobbet åkte jag och förnyade mitt kort. 
 


Imorgon är det dags för besök hos sjukgymnasten och efter det blir det nog ingen träning mer än promenader förrän i nästa vecka. Och då ska det vara dags för nya mål och rutiner. 
 
Idag fick jag också veta att fotbollssäsongen drar igång den 11 januari och då är planen att jag ska vara med. Vi får väl se vad sjukgymnasten har att säga om det. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer