Lycklig sommar

Nu är pågens semester över och ag är åter ensam hemma om dagarna. Under de två veckor vi spenderade ute i sommarstugan regnade och blåste det en hel del, men vad gör det. Jag har ätit och druckit gott, umgåtts med familjen och på köpet blivit förlovad. På vår 5års dag ordnade pågen så himla fint och ställde då frågan om jag vill gifta mig med honom, och ja det vill jag ju absolut. Så nu, redan 2 veckor senare är jag redan Bridezilla. 

Träningsmässigt har jag jobbat vidare med min rehab, men det går långsamt tycker jag. Även om jag är mycket mycket bättre nu än när jag åkte ut till stugan känns det som att framstegen är för små och att de kommer för långsamt. Men nu kommer jag börja trappa upp träningen igen och fokusera mer på hela kroppen, och sedan lägga till rehabben utöver det. 

Ni får lite blandade bilder från sommaren här, så återkommer jag under dagen med en fysisk rapport.
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer