Det närmar sig

Var och varannan dag får jag nu frågan "hur går det" eller "hur mår knät". Äntligen kan jag faktiskt säga bra. Jag känner att jag gör framsteg för var dag som går. Jag sköter min träning exemplariskt och idag är jag till och med mör i hela kroppen eftersom jag kunnat börja träna lite hårdare Och det är så fruktansvärt skönt!
 
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag går tillbaka till jobbet. Den här veckan som är kvar ska jag kämpa vidare med mycket träning, för jag vet att det kommer bli svårare sen. Det blir alltid svårare att pussla ihop vardagslivet när man dessutom ska jobba 8 timmar om dagen. Men samtidigt vet jag också at tingenting är omöjligt. Det gäller bara att från början ha en plan. Så den ska jag lägga upp min sista vecka. För det finns inget annat alternativ än att jag fortsätter att bli starkare för att sedan kunna komma tillbaka till fotbollen så snabbt som möjligt! 

 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer