Fortsätter kämpa på

Det blev idag dagsatt premiärköra benpasset i mitt styrkeprogram. Det Var en konstig känsla. Jag gick dit och körde de övningar som brukade vara mina absoluta favortier, och som jag varit ganska så stark i. Och nu kändesdet som jag hade tappat allt. Det var inte alls roligt. Men samtidigt vet jag ju att det kommer tillbaka. Jag kommer kunna öka mycket i vikt de första gångerna jag kör passet, för idag mesade jag. Och jag kommer snart känna mig säker på tekniken igen. Idag tog jag 45 kg i benböj, nästa gång klarar jag utan problem 50 om jag bara slutar mesa. Och mitt rekord tror jag ligger på 65-70 kg. Det är bara att jobba på.
 
Jag behöver hitta mina specifika mål med träningen. Jag behöver också hitta något vettigt kostupplägg och helt enkelt jobba mig in i rutiner igen. Jag kommer jobba på december ut med at hitta glädjen i träningen, och att försöka Nå den där balansen som är så himla viktig. Jag kommer fundera över kosten, men inte lägga om eller hoppa på något helt nytt nu. Inte än. 
 
När det gäller träningen är jag jättenöjd om jag kan få till mina 3 pass/vecka på gymmet och sedan lägga till fotbollsträningarna. Fotbollsmässigt är ju målet helt enkelt att bli så bra som möjligt, prestera på topp och vara en viktig del för laget. När det kommer till gymmandet ska jag redan idag sätta mig och formulera mål för månaden, och mål för nästa år. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer