En måndag i nostalgins tecken

Det är väl lite tidigt att säga att det blivit en vana eller rutin att träna på morgonen, men det har åtminstone blivit lättare. Idag blev det benpasset och jag kunde som tur var lassa på lite mer än förra gången. Jag hoppas att det ska visa resultat om jag väl får igång detta nu och går enligt schema ett tag med 2-3 pass/vecka pluss kondition eller fotboll. 

 
Idag kan man väl säga att det varit en dag lite i nostalgins tecken. Tillbaka till 2012 då jag satsat på min hälsa i ett år, och uppnått fntastiska resultat. Det höll ju is ig hur bra som helst fram till hösten 2013, då jag mer och mer började tappa det och nu undrar jag lite vad som hände, hur jag blev så bekväm och framförallt hur jag ska hitta tillbaka. Jag hoppas att morgonträningen ska ge mig en pusselbit för att uppnå det. 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer