Det kommer allt eftersom

Idag var tredje gången jag körde överkroppspasset och jag börjar komma in i det nu. Får kontakt i alla övningar och har börjat landa på rätt antal repetitioner och vikter. Har kommit ffram till att de övningar som det står att man ska köra 5 repetitioner på fungerar det mycket bättre att köra 7 stycken för mig för att jag ska lyckas ta ut mig ordentligt. Jag börjar även våga lasta på lite tyngre nu, även om jag forfarande är långt ifrån de resultatjag presterat tidigare. Men det kommer så småningom.

 
Idag blev det lite annorlunda rutin då jag idag har hundansvar på morgonen. Det innebär att jag stannar hemma till en bit efter 8 för att han inte ska behöva vara ensam så länge. Det innebar att jag stack till gymmet vid 6, rev av mitt pass, duschade och drog på mig myskläder innan jag åkte hem igen strax efter 7. Så nu står jag här och dricker kaffe efter att ha tagit en promenad med hunden. 
 
Detta innebär att veckans andra pass på gymmet är avklarat vilket känns toppen. Dock har jag svårt att vänja huvudet vid tanken att det kommer ta lång tid innan jag är tillbaka där jag var innan. Men det är bara att kämpa på så kommer det när man minst anar det. Jag vet ju att det är sant. Egentligen. 
1 JHH:

skriven

Heja dig! :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer