Att välja nytt gym

Det börjar bli dags. Efter att jag flyttat till helsingborg har det tagit tid att hitta rätt och träningen har absolut inte varit min högsta prio. Den har dock varit saknad. Jag har kommit igång med fotbollen igen nu och det är ju ett steg i rätt riktning. Men jag saknar min amuskler. Jag saknar marklyft och knäböj. Och axlar som är helt slut efter att ha jobbat med hantlar. Så nu ska jag se till att hitta ett nytt gym. I veckan ska jag börja min turne med att provträna på olika ställen.
 
Jag vill ha ett gym som ger en skön känsla och som erbjuder bra gym med fria vikter, konditionsmaskiner och pass. Så nu får ni gärna ge mig era bästa gym i Helsingborg. Men jag får gärna också tips på vad man ska tänka på när man väljer gym eller när man provtränar.Vilka är era viktigaste kriterier för ett bra gym? 
 
 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer