Reflexvästar och vitlökspasta

Idag stannade jag på center syd på vägen hem för att införskaffa en reflexväst. Det börjar ju bli obehagligt mörkt på kvällarna, och om jag ska våga komma igång med löpningen igen vill jag synas. Allt annat är bara dumt. Men Utbudet av reflexvästar på Stadium och Team Sportia är under all kritik. Fruktansvärt fula och jättestora. Någon som kan ge mig tips på lösning till detta?

Så det blev alltså dessvärre ingen reflexväst och jag tröstshoppade inne på MQ. Igen. Men de har ju så himla mycket snyggt! Väl hemma så lagades det mat. Pasta med vitlök- och persiljestekt svamp, grana padano och äggula från Linas matkasse. Väldigt gott och väldigt mycket mat. 

 
Resten av kvällen nallas det ur skålen med halloweengodis och skrivs CV. Och så ska jag sticka lite. 
 
 
1 Sandra T:

skriven

http://www.intersport.se/craft-visability-reflexvast-gron-p69554

En speciell för löpning från Craft. Den e ju betydligt dyrare än vanliga, men betydligt smidigare.

2 Felle:

skriven

Jag köpte min reflexväst på barnavdelningen på Stadium för 50 kr - skitbra! Var dock några år sedan, men borde ju finnas nu också.

Svar: Fanns bara till pyttesmå barn. Jag tittade där också ;)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer