En uppenbarelse

Igår gjorde jag något häftigt! Jag var på gymmet 50 minuter innan öppning och traskade ini den lilla 24/7 delen. När jag stod i slussen och väntade på att den inre dörren skulle öppnas hörde jag hur musiken dunkade på insidan. När Jag blev insläppt tändes lamporna och jag kände hur hela kroppen vaknade till och var taggad. Detta trots att klockan bara var 05:40.
 
Lite bänkpress, akrobatiska övningar i cablecross och hantelpressar utfördes i ensamheten med ett bäcksvart mörker utanför rutorna. Strax efter 6 dök det upp någon morgonpigg atlet till och jag lekte klart med hantalarna och begav mig till jobbet. Jag tror att jag är frälst. Det var verkligen underbart att få vara HELT ensam på gymmet. Göra vad man vill, hur man vill och slippa tänka på någon annan än mig själv. Min träning handlar ju trots allt om mig. 
 
Och ja, två dagars gym i ras har resulterat i en härlig träningsvärk i stora delar av kroppen idag.
 
 
1 JHH:

skriven

Det låter riktigt fantastiskt!! :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer