Planerande

Så himla skönt! Jag sitter nyduschad i min onepiece framför datorn med hockeyn igång på TVn i bakgrunden där sverige precis gått vidare till semifinal. Utöver det så har jag äntligen gjort upp en träningsplanering för de kommande 4 veckorna, det vill säga tiden som är kvar till malmömilen.
 
Jag har följt Jenys upplägg som hon tipsade om, men har gjort den mer konkret. Jag har planerat vilka träningspass jag ska köra vilka dagar, men det är verkligen inget som är skrivet i sten. Det är vissa pass som är viktigare än andra, och det är de som fokuserar på löpningen eller löpstyrka och de ska jag få in varje vecka. De andra passen är inte lika kritiska, utan där kommer jag gå mer på känsla. Men det känns skönt att äntligen ha en plan i alla fall. 
 
Planeringen sitter uppe ovanför skrivbordet
 
Nu ska jag se till att sova så jag hittar tillbaka till mina rutiner. 
1 Pierre:

skriven

Om du får ont om tid och måste prioritera antingen löpning eller styrka (om du nu refererar till gym, annars blir denna kommentar överflödig ;) ) så är mitt förslag löpning. Du blir bra på det du gör. När jag inte kunde köra skidor tränade jag muskelgrupperna hårdare så jag åtminstone skulle orka men det var inget jag direkt kände av att jag fick som hjälp. Vill du öka muskelstyrkan så spring i mycket backig terräng, Monte Composto med omnejd är perfekt för detta. Så får du både löpning och styrketräning. Mina fem ören.

Svar: Men det var väl de jag sa? att de kritiska passen som är fokuserade på löpning skulle jag få in, medans de andra är lite mer påverkbara....
Josefin Sjöberg

2 Pierre:

skriven

Ah. Läste löpstyrka som styrketräning för löpning. Sorry =)

Svar: Lugnt ;)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer