7km i skrylle

Igår lovade jag att jag idag skulle hänga med Pierre till skrylle* och springa. Ju senare på kvällen det blev desto mer ångrade jag mig, för jag visste att han skulle åka på förmiddagen, och som sagt så var det 30-års fest igår. Men när jag vaknade i morse kände jag mig förvånansvärt pigg och efter lite funderande slängde jag iväg ett sms om att jag skulle följa med. 
 
På träningsschmat stod det att jag idag skulle avverka 7 km, och så blev det. De första 5 sprang jag tillsammans med de andra för att sedan svänga av och köra de sista 2 själv för att få till rätt distans. Banan var backig och det regnade rätt så rejält i slutet. Men det var riktigt skönt. Jag ska definitivt försöka hänga med fler gånger.
 
Hur gick själva löpningen då? Andra kilometern kändes sjukt jobbig och backarna i slutet höll på att helt ta knäcken på mig. Men benen kändes pigga, och det var ju tur eftersom resten av kroppen kändes ganska sliten. Sprang utan raportering från runkeeper och utan hörlurar, så det var enbart på känsla. Lyssnade på fåglar och regndroppar mot trädtaket ovanför. Och tiden sedan, jag är nöjd. Riktigt nöjd faktiskt med tanke på hur kuperad banan ändå är. 
 
 
* Skrylle är ett litet skogsområde en bit utanför lund fyllt med motionsspår. Där finns slingor från 2-10 km och massa backar som suger musten ur benen. 
1 Felle:

skriven

Åh mysigt, jag älskar att springa i Skrylle! En av de sämsta grejerna med Lund faktiskt, avsaknaden av motionsspår.
Måste bara fråga, stannar du och tar bilder under rundan? Eller tar dem i farten? Eller går tillbaka efteråt och fotar? Man hittar ju ofta fina motiv när man springer, men jag orkar aldrig stanna och krångla fram mobilen...

Svar: Det är lite olika hur jag gör med bilder. I det här inlägget är den bilden överst till vänster som jag tagit under rundan. För en gångs skull stannade jag och gjorde det. Men jag brukar plocka fram telefonen i farten i så fall och stannar bara för att knäppa bilden och fortsätter sen. Men den överst till höger är tagen efter rundan, så det är slutsträckan man ser där... Annars brukar jag fota innan eller efter rundan.
Josefin Sjöberg

2 Linnea Dahlgren:

skriven

Älskar skrylle!

Svar: Jag insåg att jag inte varit där på flera år. Men det ska bli bättring nu ;)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer