Plankan2013 och lite annat

Resultatet av gårdagens plankande blev 8 minuter. Med tanke på hur galet trött min kropp var under kvällen efter helgens lopp och fotbollsmatch är det en riktigt imponerande insats ska ni veta. Detta innebär att jag förra veckan fick ihop 30 minuters plankande. 10 minuter för lite för att klara målet. Men 30 minuter är fortfarande ganska bra. 
 
Dessutom är det ju nu faktiskt en vecka kvar tills det är helt klart med denna utmaning och nu är det 50 minuter som gäller att samla ihop i veckan. Jag har däremot satt mitt mål på 60 för att ta igen det som missades den här veckan. Så nu ska det plankas i tid och otid. 
 
Plankar på lunchen på jobbet iförd uniform på en soffa.
 
Just nu sitter jag och laddar upp inför att gå till frisören. Dags att fixa sommarhåret och funderar på att ta av en bra bit och nästan bli korthårig. Ska dock rådgöra med Josse (japp, min frisör heter samma som jag, väldigt förvirrande när man bokar tid) och se vad hon säger. Utöver det är det hemtenta och kaffe som gäller idag. Ingen träning då kroppen har bestämt sig att det är läge för en vilodag. Men några plankor ska jag nog kunna få in ikväll framför TVn. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer