Tränat med Hulken

Det kändes i alla fall som det när träningspartnern i flertalet övningar tredubblar vikten jämfört med mig. Men man ska ju bara jämföra sig med sig själv, eller hur.

Stefan drog alltså med mig på ett pass idag också. Rygg och Traps var det som gällde. Det var många nya övningar för mig, så fick inte så bra kontakt som jag önskat.det blir bättre nästa gång helt enkelt. Jag får glädja mig åt att passet började med marklyft och där fick jag grym kontakt. 

 

Passet: 

Marklyft 3*8

Rodd m Stång 3*8

V-rodd 3*8 (Se bild)

Cable-rodd 3*dropset

Shrugs m stång 4*8

Shrugs m hantlar 4*8

 

Planen efter passet: Hem, äta, duscha och gå ut med hunden innan det bär av hem till Stefan för att titta på kvällen EM-match (Sverige-Danmark, damfotboll för er som inte vet) Grymt pepp, men har problemet att jag inte riktigt orkar klä av mig och gå in i duschen. En snabb matlåda bestående av stekt vitkå. köttfärs, champinioner och bacon med lingonsylt har jag i alla fall lyckats kasta i mig. Duschen och hunden kvar då... på 15 minuter... lycka till 

 

 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer