Morgonjogg

Jag har just nu väldigt svårt att komma in i vardagen. Jag har kommit hem från semester och har inte kommit igång med skolan än. Jag jobbar bara strödagar och spexet har åter dragit igång. 
 
Under helgen som gått var vi iväg i en stuga ute i skogen i norra skåne med spexet. Detvar fest i dagarna två, men jag tog det lugnt på fredagen och begav mig ut på en löprunda   med en kompis. Vi ställde in oss på 5 km, men efter en liten missbedömning blev det längre. Vi sprang 7 km och avslutade med rask promenad, åt fel håll. Så i slutändan blev det totalt 11 km varav de sista 4 promenerades och småsprangs i kylan. 
 
Tillbaka i stugan bastade vi i lugn och ro innan frukosten för att få tillbaka värmen i kroppen. Man mår aldrig så bra som när man är nytränad och nyduschad, och alla andra är bakfulla och eländiga.
 
Jag bommade att fotografera det underbara vinterlandskap vi sprang i, så ni får en bild på delar av frukosten i thailand och en bild från hotellgymmet. 
 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer