Lyxig vardag

Ny vecka och nya tag. Spexandet fortsätter några veckor till, och detta innebär att varje kväll är uppbokad med aktiviteter och att jag inte har någon kontroll på vad som bjuds på till middag. Dessutom konstant tillgång till öl och fest. 
 
Däremot är dagarna fortfarande helt utan måsten (bara massa borden) då jag inte fått besked angående mitt exjobb. Jag ska försöka ta tillvara på detta och använda den lediga tiden till träning och planering av kosten.  Jag har verkligen all möjlighet i världen nu att hinna med allt jag inte annars gör. Att städa till exempel. 
 
Just idag började jag med en sovmorgon och sedan en omelettfrukost. Nu ska jag dricka upp det sista kaffet samtidigt som jag klistrar in foton i fotoalbummet. Sen blir det gymmet någon gång under eftermiddagen. Men exakt vad jag ska köra har ja ginte riktigt bestämt mig för...
 
1 Ida:

skriven

Ja, det är väldigt svårt att komma in i vardagen! Jag har samma problem! :/ Men den där omeletten så riktigt god ut. Hur har du gjort den? :)

Svar: JO, men det är svårt!Omeletten däremot är enkel. Ägg och mjölk/grädde vispas ihop med salt och peppar. Sen slänger man i lite vad man hittar i kylen. I den här hade jag lite riven ost, tomat, paprika och purjolök. Ett annat tips är att ha keso i så blir det väldigt krämigt.
Sen steker man den i stekpanna tills den stelnat.
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer