En bättre söndag

Mitt hjärta har svullnat upp och blivit minst tre gånger större och starkare med hjälp av den kärlek jag fått genom alla era fina kommentarer. Tack!!
 
Det kan vara denna värme, eller möjligtvis mina termobyxor och dubbla vantar, som gjorde att jag tog mig igenom 2½ timmes utdelning av kuponger på stan. Hamburgerkedjan Max sponsrar fotbollsklubben mot att vi då och då kommer och delar ut kuponger och idag var det min tur. Såmed  2½ timmes promenad i benen och maxburgare i magen sitter jag nu i soffan och sörplar kaffe.
 
 
Den rätta känslan börjar återvända och jag är nu beredd på en ny vecka. Vi gör det bästa av detta nu och kör. Som jag nämnt innan är jag fortfarande med i spex och det håler på fram till mitten av februari. Mitt träningsmål är att hinna med 3-4 pass i veckan med målet inställt på att 2 av dem skall vara löpning. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer