Sista dagen i mars

Gårdagen bjöd som sagt på riktigt vårigt påskväder. Under eftermiddagen tog jag och pågen en promenad ut på fälten bakom vårt bostadsområde. Har jag sagt att jag älskar att bo i utkanten av stan? Nära både centrum och landet. 
 
Ja ghar idag insett att jag varit lite småförkyld i flera månader. Jag har inte riktigt tänkt på det, men nu orkar jag inte mer. Jag har varit snorig konstant, vaknat med täppta luftvägar och har snörvlat. Dock är lite snörvel inget som hindrar mig från träning (hade varit en annan sak om jag haft ont i halsen eller feber) men jag har börjat fundera på om jag ska vila helt från träning nu tills mina tentor är över, för att ge det en chans att försvinna. Det skulle innebära en veckas träningsvila. Men det låter ganska tråkigt...
 
Yoshi fick springa löst på fälten och jaga tennisboll
 
På vägen tillbaka var han trött och väldigt följsam
 
På väl utvalda ställen har även krokusarna tittat upp nu

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer