Välkomnar min rutiner tillbaka

Nu har det gått en vecka sedan jag blev totaldäckad av feber och halsont.Jag har lyckats hållamig ifrån träning även om det tagit emot, men som lön för mödan är jag nu frisk. Jag antar att det är många som känner igen sig i att det är när man är sjuk som suget efter träning är som störst. 
 
För mig brukar även hjärnspökena dyka upp och man kan riktigt känna hur musklerna förtvinar och hur man lägger på sig allt man äter. Detta är något jag försöker jobba bort och försöker istället se det positiva i att tvingas till vila. Genom att äta mycket så fyller jag kroppen med energi så att jag kan prestera ännu bättre när jag väl blivit frisk. 
 
Men det är svårt när rutinerna rubbas. Nu när jag varit sjuk så har jag ätit allt jag kunnat, och det är sällan det nyttigaste. När jag har ont i halsen har jag svårt att äta, så jag äter glass och soppa. efter hand som jag kan äta mer äter jag mer. Och i slutet av veckan nu hardet blivit mackor så det sprutat ur öronen. 
 
Men nu när jag är frisk är det dags att komma tillbaka till mina rutiner. Träningen kommer tillbaka i vardagen och då brukar maten automatiskt gölja efter.
 
Såhär stilig har jag varit idag.
 
1 Lizette:

skriven

Du är görsnygg, och det kommer gå superbra med träning o allt vad det heter - vila är bra! Det är då man bygger muskler ;-) Lyssna inte på de där hjärnspökena! :-)

Svar: haha, tack så jättemycket :) Jag gör så gott jag kan för att slå bort de där spökena, men nu är träningen igång igen, så det ska nog lösa sig ;)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer