Kickstart

Jag gjorde det! Jag gick upp tjugo i sju i morse och cyklade till gymmet. Så mycket trevligare där vid den tiden på dygnet än på kvällen. Jag kom också fram till att strax efter sju är 75% av de tränande tjejer och bland de fria vikterna var det bara tjejer som rörde sig. På kvällarna däremot är det precis tvärt om. 
 
Jag körde ett tungt och effektivt pass för benen och kan nu känna mig nöjd med dagen. Väl hemma igen har jag myst med frukost och kaffe och ska nu klä på mig och fixa för att sedan bege mig mot skolan. 
 
Mitt älskade kaffe
1 Zandra B:

skriven

Härligt med en kickstart!
Jag går också alltid till gymmet på morgonen, på kvällen får man ju knappt plats :) Det brukar vara jag och pensionärerna ;)

Svar: Min ideala träningstid är nog egentligen mellan 9 och 10 på förmiddagen, en då hinner man ju inte göra så mycket annat under förmiddan. Så jag håller på att vänja mig vid att träna ännu tidigare för att sen få komma hem till en härlig långfrukost.
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer