Fokus mage

Jag har nu avbrutit plugget för att träna lite mage. Jag körde min vanliga magcirkelträning. Mamma tjatar om att jag ska lägga upp det programmet här, men det har jag ju redan gjort. Under kategorin träningspass finns ett inlägg med en video, men bara för att jag är så snäll postar jag videon igen, längst ner i detta inlägg.

Jag satt och tittade på månaens träning innan idag och jag har hittills i maj (alltså på 9 dagar) hunnit med 6 fotbollsträningar och ett pass för magen. Måste ju säga att det är rätt bra...





1 Anonym:

skriven

Hej, hur har din vecka varit hittills? :)

Min största dröm är att bli en berömd skådis och äga ett klädmärke som ska bli större än H&M! Så kolla gärna runt lite i kategorierna och besök bloggen lite då o då, vem vet du kanske gillar den? :)

Fin blogg btw!

2 Kathrine:

skriven

Tack för lite träningsmotivation =)

Att se bilderna på magmusklerna och läsa om träning fick mig att släpa mig iväg denna slödag.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer