Fria vikter

Gårdagen var en händelserik lördag. Den började med korvförsäljning på stortorget för att tjäna pengar till fotbollslaget. Genomfrusen och trött kom jag hem strax efter lunch och slappade lite i soffan innan jag drog till gymmet för att möta upp Sara.

Väl på gymmet körde vi ett gympass med fria vikter för rygg och axlar. Fria vikter är inget jag syslat särskilt mycket med, men jag tycker det är oerhört roligt egentligen. Det är bara svårt att få in tekniken rätt. Hur som helst har jag träningsvärken från helvetet i ländryggen och axlarna idag.



Jag vet inte vad övningarna heter exakt, så jag hittar på själv. Skriver mest upp ikterna här för at jag ska komma ihåg det till nästa gång.

marklyft - 20 30 kg
Pullups - 50 kg (hjälpvikt)
sittande axelpress hantlar - 7.5 kg
Triceps lyft Enarmad hantelrodd - 10 kg

EDIT: Sara kom med rättelse till mitt inlägg ;)
1 sara:

skriven

Härligt att höra att det tog! Triceps lyften heter "en-armad hantelrodd" om man översätter till svenska och du tog minsann 30kg på marklyften. Gött jobb!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer