Morgonpromenad

Jag har alltså nu hamnat i paradiset. Familjens sommarstuge i östra skåne precis nere vid vattnet. Jag åkte hit med pågen i söndags och vi hann med en halvdag på stranden, en kort promenad på fältet och vin och god mat med goda vänner. Vi avslutade sedan kvällen med ett parti kubb för att sedan gå hem och lägga oss relativt tidigt.
 
Kvart över sex var det sedan dags för mig att gå upp och kjutsa pågen till bussen eftersom han skulle tillbaka till lund för att jobba. Själv jobbade jag bara halvdag så lånade föräldrarnas bil och körde in till dalby vid lunch.Nu är jag däremot ledig i två dagar och ska bara njuta av att vara här ute.
 
Imorse gick jag upp redan innan 8, vilket jag tycker är tidigt med tanke på att jag är ledig. När klockan sedan slog 8 tog jag och mamma en morgonpromenad på lite drygt 2 km och därmed är dagens promenad avklarad. Ska försöka få in ett styrkepass senare idag så att jag inte hamnar för mycket back i mitt program från sjukgymnasten.
 
Jag avslutar detta inlägg med några bilder härifrån som jag knäppte igår
 
1 Anonym:

skriven

Hejsan skulle du kunna tänka dig köpa något av mina plagg jag har sytt? http://jaasses.webblogg.se/2012/july/skulle-ni-kunna-kopa-nagot.html#comment (direkt länk)
-
Det här har inget med frågan att göra så bli inte arg om du inte gillar sånna kommentarer men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg? :)
-
Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

Svar: Nej, jag skulle inte köpa dem... Dels för att de är egensydda och ingen kvalitet alls är garanterad, dels för att det inte är så snygga grejer och dels för att jag hade kunnat göra det bättre själv. blir dessutom irriterad på alla sånna här "reklamkommentarer".
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer