2 januari 2011

Gårdagen var ingen produktiv dag. Den tillbringades i soffan. Under kvällen kom Micke och det var riktigt kul att träffa honom igen, det var ju ett tag sedan.

Idag blev det en promenad ute i lomma vid havet med hela familjen.Yoshi var helt galen och drog som bara den i kopplet. Men så småningom lugnade han ner sig.

Utöver det går dagen åt städninge. Har böejat i köket och skrubbat och skrubbat. Har även hunnit till Ica och kompletteringshandla lite städgrejer. Det är så kul att man kan vara motiverad till att städa och plocka i hemmet. Bara för att man trivs så bra.
Innan jag fortsätter tänkte jag att jag ska äta lite och titta på "restaurang i vårt vardagsrum". Sen fortsätter det med städning av badrummet.
1 Lisa:

skriven

Dukti kicka! Härligt att du trivs!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer