Ljuvaligt

Jag har just nu tusen idér på olika blogginlägg jag vill göra, men jag lyckas liksom inte få fram dem i skrift. Så jag börjar me detta:



Jag beställde muffinsformar från Ljuvali i förra veckan. Ljuvali är webbuitken som bloggaren Stina-lee startat och där finns mycket underbart fint. Detta blev mitt första köp därifrån men jag känner på mig att det kommer bli fler. Hur som helst anlände formarna idag och jag slet upp paketet och bakade en egen form av blåbärs- och banankaka i dem. Tillsammans med fluff av grädde och kvarg toppat med lite hallonsylt dansade mina smaklökar tango av ren förtjusning.

Jag älskar formarna och jag älskade mellanmålet. Det fina med denna kaka är att det inte är något socker (mer än en nypa vaniljsocker) i dem. För att helt utesluta tillsatt socker kan man ta bär eller frukt istället för sylten. Kakan är dessutom en liten proteinbomb och perfekt som mellanmål innen eller efter träning.
1 Anonym:

skriven

Hej! Å det såg gott ut :D vill du lägga upp recept?! ;)

2 Linda:

skriven

åh så goott:D

3 Jennelie:

skriven

Det var ená små söta formar :)

4 Jeanette:

skriven

Mumsigt!:)kan man ta del av det receptet?

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer