Kvällen som gått

Idag har inte varit någon vidare pluggdag. körda fast under förmiddagen och sen ville det bara inte. Får skärpa mig och bruka allvar imorgon helt enkelt. Jag har dock hunnit med massa annat idag.

Under kvällen har jag och Tobias satt upp hyllor och fixat lamporna ovanför sängen. Så skönt att äntligen ha fått upp dem. De har stått i ett hörn i lägenheten sedan vi flyttade in i december. Utöver detta hann vi med att äta kvällsmat och snacka massa skit med kompisar på Krischan som hade den traditionsenliga onsdagspuben. Goda hamburgare och trevligt sällskap.



1. En liten skymt av mig idag                    2. Sovrummet efter att hyllor och lampor kommit upp.

Det känns lite löjligt men det jag är mest nöjd med idag är nog att jag avstod från att dricka alkohol. Det är rätt så tragiskt om man tänker efter. Men jag har tagit ett beslut att dra ner på alkoholen och Det känns väldigt bra. Jag säger absolut inte att jag ska sluta. Men om jag inte är så sugen på öl kan jag väl lika gärna ta en cola light eller ramlösa?
1 alice:

skriven

mysigt det blev med spotlightsen!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer