Ett ynka SMS

Det är katastrof i Afrika. Vet ni egentligen hur illa det är? Jag gör inte. För jag tycker det är så hemskt att jag inte klarar av att klicka på rubrikerna på aftonbladet. Det jag vet är det jag läser i bloggar och det man får ut från rubrikerna. Jag försöker undvika detaljerna för att det är lättare för mig. För ingenting blir väl bättre av att även jag mår dåligt? Men det blir bättre om man skänker pengarna, åtminstone för någon. Det är i alla fall vad jag vill tro.

 

Jag har idag efter att ha läst Sandra's inlägg fått tummarna loss och skänkt 100 kr till läkare utan gränser via ett SMS. Gör ni likadant. Info om hur finns längst ner i inlägget. 50 kr är faktiskt inte mycket. Avstå en pizza och laga egen mat istället en kväll eller skippa sista ölen på krogen, som du ändå bara mår sämre av dagen efter. Då har du dina 50 kr.

Jag vill också avsluta med att framhäva Sandra, eller KanDee som hon kallas. Hon har en underbar blogg, är en inspirerande medmänniska och en fantastisk konstnär.

 

Berätta för mig i en kommentar om ni skänkt pengar är ni söta

Läkare utan gränser:
För att skänka 50 kr: SMSa TIMME till 72970
För att skänka 100 kr: SMSa TIMME 100 till 72970
För att skänka 200 kr: SMSa TIMME 200 till 72970
1 Linn:

skriven

SV:

Åh blir nog gott det med! Jag älskar ALLT med banan! Därför hoppas jag dessutom om det inte är dags för funlight med banansmak snart ;) Människor rynkar på näsan när jag berättar om den längtan, haha!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer