En liten bit himmelrike

Gårdagens lunch blev himmelsk. Ugnspankaka "proteinstyle" med smak av banan. Till detta kesella-fluff med nektariner. När jag åt denna lunch gjorde jag små glädjehopp av förtjusning och för att på något sätt få utlopp för mina känslor uppdaterade jag min facebookstatus med hur oerhörd god lunch jag ätit.

Det blev även två bitar över som jag och sambon ätit till frukost i sängen idag. Fortfarande gott men inte lika gott som när den kom nygräddad ut ur ugnen. Jag finner inte ord!

Ugnspannkaka "proteinstyle" innehållande: 2 ägg + 2 vitor, proteinpulver med banansmak, en klick keso, lite vatten, lite dinkelmjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel och kardemumma. toppat med några hallon och blåbär innan den åkte in i ugnen.
Kesellafluff gör man genom att vispa grädde och kesella/kvarg efter smak. en nypa vaniljsocker rekomenderas också att ha i. Blir betydligt godare än bara grädde, mer matigt och lite syrligt. Går säkert alldeles utomordentligt med smaksatt kesella

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer