Sprakande tillställning

Har jag berättat att min plattång brann upp? Nä, det har jag nog inte. Det började gnistra och lukta bränt, så jag vågade inte använda den mer. Men nu har pappa sagt att han kan laga de. Det gjorde han med Johannas. så det var ju bra. Då slipper man köpa ny.

Idag har böckerna fått vila lite. Har städat lägenheten, ganska grundligt faktiskt. Badrummet skrubbades och speglar putsades. Jag och Stefan har dessutom flyttat över hans matbor och stolar hit, så nu är här jättetrångt, men vi komemr få plats 12 sittande imorgon kväll då det ntligen är dags för VM i phösfest. Jag är så peppad!

Vi har mycket planerat för imorgon. Jag och Stefan står som värdar för hela kalaset och iaf M-phös har lite påhitt planerade också. Sen är planen bastu under natten och sen är det ÖPK-möte på fredag lunch, och då blir det bakispizza. Jaddå!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer