första dagen på Akademibokhandeln

Idag var första dagen på nya jobbet, och jag har redan insett att detta kommer bli min undergång! Under de 6 timmar jag stod i affären blev jag väldigt inspirerad och helt såld på att börja läsa mycket mer. Så det slutade att jag efter arbetsdagen gick hem med två nya böcker. Och inte nog med att jag står inne i en bokaffär hela dagen, när jag har rast befinner jag ju mig ute på ett köpcentrum med livsfarligt många affärer. i alla fall livsfarligt för mitt konto... Ja som sagt... detta kommer inte sluta bra. Shoppar för mer än det jag tjänar, så detta jobbet kommer jag gå back på.

Nä, men det var väldigt trevligt att jobba där och man träffar ju människor. Det är roligt. Detta är mitt först jobb i kassa och det kan ju vara bra att ha lite sådan erfarenhet också. Snart har man väl testat på det mest. Servering, fabrik, konferensvärdinna, packning och kassaexpedit. Ja, minsann, det är väl inte helt fy skam.

Så nu tänkte jag koka en kopp kaffe och krypa upp i soffan och läsa ut boken jag började med i julas, innan jag dör, för att sedan kunna börja på den nya, Twilight
1 Nightfall:

skriven

LÄste ut twilight idag :D fantastisk!

2 felle:

skriven

åh. du har twilight-böckerna. får jag låna dem sen!?????

3 felle:

skriven

4 felle:

skriven

jaa det får vi definitivt se till att göra! några öl och en hård bowling-match är planerad (men helst efter den 23e, har inte råd före dess)!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer