Mina söta föräldrar

Tillbaka på jobbet efter nästan en hel veckas ledigt. Känner mig som jag blivit överkörd av ett tåg eller något. Känns faktiskt lite som en befrielse att vara tillbaka och få lite struktur på vardagen. Den här veckan är det jobb måndag till fredag som gäller, lite drygt 110% tror jag jag kommer jobba. Men det är ju inte fel med tanke på min nuvarande ekonomi. Dels mer lön nästa gång men framförallt så hinner man inte göra av med pengar.

Jag tror jag har världens sötaste föräldrar. Båda två följer min blogg stenhårt och så fort det står något de undrar över eller de märker att jag är nere ringer de för att visa att de bryr sig. Det är mysigt. Först ringer pappa och vill höra hur det är med mig och tio minuter senare är det mamma som ringer. utan att de har en aning om att de båda gör likadant. Jag tycker om er.

Nä, tillbaka till jobbet nu
1 Nightfall:

skriven

Aw söta föräldrar du har.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer