Power?

Som jag skrev igår blev det inte mycket sömn mellan lördag och söndag. Detta försvagade imunförsvaret och direkt så bestämmer sig de dumma bacillerna att hoppa på mig. Under eftermiddagen igår började jag känna mig hängig och hade muskelvärk i rygg och ben. Kände hur febern kom smygande och jag låg däckad i soffan hela kvällen.

Natten var fruktansvärd med dubbla duntäcken för att få slut på feberfrossan och diverse besök på toaletten för att tömma magen. Men när jag sedan vaknade vid ett mådde jag betydligt bättre. Så tog en runda på stan med Martina... och nu mår jag kasst igen. Så himla typiskt.

Men jag har iaf bestämt mig för att inte vara lika gnällig som jag brukar vara när jag är sjuk.



Precis när jag skrivit att jag inte skall vara gnällig och ska ägna kvällen åt att titta på TV. vad händer då? Jo, alla ström försvinner! vad fan är det??? Datorn är ju bärbar, så det e inga problem, men här är kolsvart. Fan...
1 Elin [ n e v n a r i e n ]:

skriven

inte? det går finemang att se det för mig där :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer